Pendidikan

LagHu jOwo

Table of Contents

LagHu jOwo

LagHu jOwo

Rek Ayo Rek – Provinsi Jawa Timur ::: Lirik Lagu Daerah dan Musik Nasional Indonesia
Rek ayo rek mlaku mlaku nang tunjungan
Rek ayo rek rame rame bebarengan
Mangan tahu jadhi campur nganggo timun

Malam minggu gak apik dhigawa nglamun
Ngalor ngidur liwat took numpak motor
Masih untung nyenggal nyenggol ati lega
Lir Ilir – Provinsi Jawa Tengah ::: Lirik Lagu Daerah dan Musik Nasional Indonesia
Lir ilir lir ilir tandure wong sumilir
Tak ijo royo royo
Tak sengguh panganten anyar
Cah angon cah angon penekna blimbing kuwi
Lunyu lunyu penekna kanggo mbasuh dodotira
Dodotira dodotira kumintir bedah ing pinggir
Dondomana jrumatana kanggo seba mengko sore
Mumpung padang rembulane
Mumpung jembar kalangane
Sun suraka surak hiyo

Sumber : https://downloadapk.co.id/